Chokladkalas

Här kommer lite bilder från mitt och Veras chokladkalas i lördags! Vi gjorde chokladdrinkar och så hade vi marshmallows som vi dippade i chokladsås. Och så lite euroshopperchoklad:) Vera började må illa typ på en gång men jag kan få i mig hur mycket som helst förstår ni...




Mums!

Ha de bajs din pappa luktar nice!

//Vera


Halloj!

Jag och Vera har haft två myskvällar i rad den här helgen. Och Vera har varit hemma hos mig 24/7 hahha! Men det har varit superkul! I fredags hyrde vi 17 again och köpte bearnaisechips. MUms! Och bra film :) Igår hade vi chokladkalas och såg på miss secret agent 2! Vi tog massa kort på alla choklad, jag lovar att lägga upp de ikväll :)

Ha de nice
din pappa luktar bajs
(av Vera S)

//Vera

Ps. Glöm inte att rösta!


Rösta rösta rösta!!

Hej hej! Jag tänkte att vi kunde ha en liten omröstning :) jag skriver några av mina kompisars bloggar, ni får läsa och sen röstar ni på den ni tycker mest om :) Vilken som helst förutom sin egen om den finns med. okej? här kommer bloggarna:

www.rodabyxor.blogg.se

www.spoilme.blogg.se

www.rebeccabreding.blogg.se

www.lovabromander.blogg.se

www.mimmiskogluund.blogg.se

www.tittapaminsida.blogg.se

www.gymnasiebloggen.se

hahah väldigt många men jag kommer påminna er ofta så alla hinner rösta!! Kommentera din röst :)

Ha det bra
leverpastej

Ny header


Ny blogdesign



Busy busy busy

Hej hej! Nu har jag inte skrivit på jättelänge igen. Men det är helt enkelt så att jag inte haft tid!! Jag har hållt på med jultidningar lite men mest av allt har jag läst geografi! Kul, va?! Vi fick en lista där det stod ca 30 sidor som vi skulle läsa i en jättetråkig geografi-bok och ha prov på. Jag läste, förhördes, skrev anteckningar... USCH! Ska jag berätta lite om hur jordskalv eller vulkanutbrott går till? Eller kanske lite om plattornas rörelse eller hur havsbottnen ser ut? Eller ni kanske verkligen brinner för att lära er lite med om jordens inre?

Jag kan allt om det där. Ändå gick det dåligt på provet igår. Men jag berättar mer när jag fått resultatet!

Igår skulle jag till tunet hade jag tänkt men sen så gick jag, mamma och pappa på indisk restaurang. Mums! Så sen när vi hade ätit upp tänkte jag att de redan hade börjat med allting på tunet så jag ringde Vera istället. Jag hyrde the Proposal och cyklade till Vera med filmen och en chipspåse i cykelkorgen.
Filmen var jättebra! Jag rekommenderar den verkligen!

Så igår var en rätt så bra dag trots att jag hade svampdjursredovisning, spansktest (glosor) och geografiprov.

Ha det bra
leverpastej!


Hej

Här sitter jag i Veras rum och har ont i rumpan. Bredvid mig sitter Stina, Vera och Alva. Vera "lutar" sig mot min axel. Jävligt obekvämt. Nu slutade hon, äntligen! Vera vill egentligen att vi går men vi tänkte stanna tills Bella kommer klockan tre. Fast Vera säger att jag kan komma ikväll. Det låter ju också bra :)
Kram kram
Vera med flera

Barnhemmet

Igår visade Frida (min storebrors tjej) mig sitt CD/DVD-fodral fullt med filmer. Många filmer fanns där i och vi bestämde oss för att se på barnhemmet.

De flesta har väl hört talas om denna läskiga film. Det är en spansk film som är superbra och superläskig. De har verkligen använt varje litet trick som finns för att göra folk rädda. Och jag blev rädd. Kanske till och med lika rädd som Oliver och det är svårt att slå! hahah Man fick försöka skratta lite då och då för att lätta stämningen. Det blev nervösa skratt.

Alla ni som tycker om rysare borde se den här filmen! Den är väldigt bra:)

Kramisar Vera




Lily Allen


Förlåt!!

Jag börjar bli trött på att be om ursäkt hela tiden så nu ska jag skriva oftare. Okej. Nu var det sagt, vi får se hur det går.
Det är inte det att jag inte tycker det är kul. Jag älskar att blogga. Det blir bara inte av. Men om jag skriver oftare får jag ju antagligen fler besökare. Jag vet att jag har några som följer, snälla fortsätt med det! Och tipsa andra :)

Jag har nu blivit Twilight-beroende som så många andra ungdomar. Jag läste ut tvåan för några dar sen. Den var såååå bra!! Läs dem!

Och så har jag fått en ny favoritlåt. Jag har väl hört den förut tror jag men inte förrän nu har jag blivit kär. "Fuck you" av Lily Allen. Skitbra låt tillägnad till George Bush. Kunde inte sluta sjunga på den igår. Det var fett kul för alla som gick förbi vände sig om som om de tänkte "Pratar hon med mig?" hhaha. Fuck you.

Jag laddar upp låten på bloggen så får ni lyssna. Hoppas ni också tycker om den. Nu måste jag ut med Nellie.

Kram Vera

RSS 2.0