Fredagsmyyys:)

Hej hej :)
Jag sitter i Fridas säng:) Vi ska ha lite fredagsmys med tv, film och cheez balls. Godis också för Fridas del :P Sen så ska vi sova, vi får se om vi får in sängen i Fridas rum, hoppas det ;)
Jag lägger ut lite bilder senare, men jag har inte tagit några än så länge så det är lite svårt...

Imorgon fyller pappa år. Stackars pappa det blir ingen morgonuppvaktning för honom i år... Me vi firar på kvällen istället :)

Hejsan svejsan

Vera

Ahh!!! Jag vill dö!!

Asså jag är inte en sån som tycker varje liten grej är pinsamt. Som vissa. Jag tycker det mesta är helt okej och jag gör ofta saker som de andra inte vågar för att det är för pinigt. Men idag har jag varit med om två otroligt pinsamma saker!
Den första:

Jag är påväg upp till svenskan och har en väska och händerna fulla med saker. På vägen upp för trappan nynnar jag på en låt. En tjej i åttan eller nian, jag vet inte riktigt, går förbi mig, jag fortsätter nynna. Även nynnande kanske folk tycker är pinsamt men sånt fattar inte jag.
I alla fall, precis när hon har gått förbi och jag ska liksom byta trappa i svängen, så typ missar jag trappsteget och faller, och tappar alla mina saker på stengolvet.
"Åh Herreguud!" utropar jag samtidigt på automatik.
Jag ställer mig snabbt upp och liksom för att visa att det gick bra, börjar jag genast nynna igen, det lät väldigt konstigt eftersom det inte alls passade in med nynnande i situationen. Jag vänder mig om och ser att tjejen står och stirrar på mig.
"Gick det bra?" frågar hon med oro i rösten.
"Jarå!" utropar jag och ler mitt allra största leendet. Jag börjar genast nynna igen (varför? gör allting värre?!) "Lallalalalala...."

Den andra:

Har jag bertättat att det skulle komma en fransman till oss? han ska bo här i typ en vecka, för Olivers skola gör nåt slags byte, när Oliver var i Frankrike så bodde han hos hans familj och nu bor han här. I alla fall, när han kom så var jag ute med Nellie. När jag sedan kommer in och har klätt av mig jackan och halsduken och mössan och det så kommer han in i hallen. Han går fram till mig.
"Hi"
"Hi!" säger jag glatt.
Men han står kvar. Vad fan vill han? Sedan lutar han sig lite fram, akward moment,  och då kommer jag på; Han är ju fransman! Fan, jag har aldrig hälsat så på en fransman förut, tänk om jag gör fel? Jag lutar mig fram och han vänder kinden så att det blir lätt och jag gör pusssljud i luften. Gör jag rätt då? Och så andra sidan. Gud kunde han inte låta mig slippa?! Det blev riktigt pinsamt, vad tänker han? Önskar att jag kunde läsa tankar som Edward...

Aa ja det var skitjobbigt för drygt en timme sen men nu har jag pratat med honom mer och så och han är väldigt trevlig :) Men usch usch usch....

<3

Hej allihopa!
Ni känner säkert redan till det men ifall du inte gör det så vill jag tipsa dig, annars kanske bara påminna dig om att den finns. TV SHACK!!! Det är en underbar hemsida med typ alla filmer och tvserier. Regeln är typ att man får titta 72 min och sen säger det stopp så får man vänta 54 min innan man får titta igen. Men 72 min är faktiskt ganska lång tid!
Klicka på länken där upp och sen skriver du i sökrutan "One tree hill" för det är nämligen det du ska titta på. För det äger.
Ä-G-E-R.
Titta från början och kolla på några avsnitt så kommer du vara helt fast sen och älska det till 100%. Jag har sett alla avsnitt (142 avsnitt) så jag har börjat titta på desperate housewives. Men se på one tree hill!
Tänk dig en tråkig vardagskväll. Du har inget du behöver göra och det går inget bra på tv. Gå in på tv shack!

Nu tänker inte jag skriva nåt mer för nu ska jag gå in på tv shack och se på desperate housewives.

Hejsvejs

Vera Sehlstedt gästbloggar

Hej hej allihopa! Som alla kanske redan märkt så är det snöstorm ute! (i mars????) Och mina vantar har gått sönder. Så jag och Vera (lindman) skulle ner på stan idag så att jag kund köpa vantar och vera skulle köpa vår skor (hon verkar inte gett upp hoppet om att det faktiskt kommer att bli vår). Vi letar i varje affär efter vantar. Finns ingen stans!? Hallå det är fortfarande snöstorm ute!! Ni kan ju inte bara ta bortvantarna då? Så nu ska jag gå omkring utan vantar och innan denhär vintern är över kommer väll mina fingrar ha trillat va eller nått. Tack så mycket! Jag tänkte ju att ni kunde vara lite snälla och tala om för mig om ni ser vantar på någon affär.

Ha en bra vinter

Mvh Vera Sehlstedt

Nej inte förlåt

Nej ursch jag tycker inte det är kul att läsa när folk bara ber om ursäkt att de inte bloggat på länge. Så nu säger jag inte förlåt. För er skull.  För att ni ska få något roligare att läsa och inte någon tråkig lång ursäkt och ett löfte om att blogga mer. Och jag säger inte att jag inte bloggat på länge för att jag haft två konserter med min kör och en massa rep och varit på middag hos några jag känner. Det ska jag inte säga för det är bara tråkigt. Som sagt, jag ska inte säga förlåt.

Nu när jag äntligen har tid att blogga så tvingar Vera mig att gästblogga på hennes blogg. Och nu har jag liksom inget intressant att skriva här. Inte för att jag hade det då heller men ändå...

Men ni får gärna gå in på Veras blogg och läsa mitt gästinlägg. Det blir mitt inlägg i dag för jag ska som sagt inte skriva nåt tråkigt urstäktsinlägg bara för att visa att jag sköter uppdateringen. Som vissa gör.

Ha det bra leverpastej!

/V

Nej inte förlåt

Nej ursch jag tycker inte det är kul att läsa när folk bara ber om ursäkt att de inte bloggat på länge. Så nu säger jag inte förlåt. För er skull.  För att ni ska få något roligare att läsa och inte någon tråkig lång ursäkt och ett löfte om att blogga mer. Och jag säger inte att jag inte bloggat på länge för att jag haft två konserter med min kör och en massa rep och varit på middag hos några jag känner. Det ska jag inte säga för det är bara tråkigt. Som sagt, jag ska inte säga förlåt.

Nu när jag äntligen har tid att blogga så tvingar Vera mig att gästblogga på hennes blogg. Och nu har jag liksom inget intressant att skriva här. Inte för att jag hade det då heller men ändå...

Men ni får gärna gå in på Veras blogg och läsa mitt gästinlägg. Det blir mitt inlägg i dag för jag ska som sagt inte skriva nåt tråkigt urstäktsinlägg bara för att visa att jag sköter uppdateringen. Som vissa gör.

Ha det bra leverpastej!

/V

Jobbiga vanor

Jag är en tjej med extremt jobbiga dåliga vanor. Inte dåliga som röka, dricka, snusa etc, jobbiga bara. Jag vill sluta men jag kan liksom inte. Tvångstankar kallar vissa det.
En lista på mina nuvarande jobbiga vanor:
  • När jag är ute och går, eller cyklarmöjligtvis, så måste jag titta bakåt då och då för att se att jag inte tappat något. Typ "Nej men oj efter de här 3 meterna så har säker min väska gått sönder i botten och allt viktigt ramlat ur men jag märkte inget så jag måste kolla bak."
  • Ibland om jag kollar bak och ser något en bit bort så känner jag mig tvungen att gå och kolla om det är något jag tappat. Oftast är det ett löv eller en pinne.
  • När jag går ifrån ett ställe, typ som en bänk, så måste jag kolla överallt så jag inte lämnar något. Fast det kanske är en bra vana jag venne.
  • Om jag ser ett papper på golvet/marken så känner jag att jag bara måste kolla vad det är för papper. Varför? Inte fan vet jag. "Åh ett ihopvikt papper ligger där på golvet, det kanske är ett kort som innehåller ett kuvert som innehåller tre tusen spänn plus ett presentkost på 999 kr på gina tricot! Nehe, det var ett kluddpapper."

Jag har haft andra jobbiga vanor i mitt liv som jag inte har längre (puh!). Ett tag för några år sedan så var det jättekonstigt; om jag petade på mitt högra knä, så var jag bara tvungen att peta på precis samma ställe på andra knäet. Eller om jag vickade på högra stortån, så var jag tvungen att vicka vänstra stortån också, på precis samma sätt, för att få samma känsla. Konstigt va? Det roliga var att en gång när jag såg på tv så var det en som blev intervjuad, jag kommer inte ihåg vem det var, men hon beskrev precis samma sak. Hon hade samma konstiga, jobbiga vana!
Förut så kände jag också att jag behövde öppna min väska ibland för att kolla att allt var med. Om jag var på stan eller så alltså. Lite som kolla-bak-för-att-se-om-jag-tappat-nåt-grejen. Argh.

Jag vet att jag haft fler men jag kommer inte på fler just nu. Men om nån har eller har haft nån jobbig vana som du vill dela med dig av så gör det! Kommentera!!

Ha det bra


Mos

Orkar inte skriva så mycket idag. Men jag hoppas ni har märkt att jag bytt färger och typsnitt :) Det tog rätt så lång tid men jag tycker det blev fint ;)

Idag hade jag sovmorgon till fem över halv tio, vi började med simning på fyrishov. Men otur som jag har så har jag ju förstås tandläkartid klockan 8. ÅTTA!! Jag skulle ju gått upp typ då annars, nu ringde klockan 6.17.
Har jag sagt att jag hade tandläkartid 8.50 igår när vi var lediga?
Mina tänder är så ömma pga tandställningen att jag inte kan tugga alls typ. Därför måste jag mosa allt med gaffeln och liksom krama sönder mellan tungan och gommen. Skitjobbigt. Och jag kan ju inte äta allt heller. Hur mosar man t ex brödkanter?
Bajs.
Dessutom är jag lite osäker på om jag törs äta glass och sånt. Det borde jag väl få?

Nu ska jag se på desperate housewives lite hade jag tänkt :)

Babaj

Tandställning :(

Idag är det studiedag, alltså ledigt för vår del. Kul :) Men jag fick ingen sovmorgon för det. För jag skulle till tandläkaren. Jag har nu tandställning. KUL :) Not.

Argh jag vill inte ha tandställning. Och nu kommer jag behöva ha den  skitlänge. Och jag som är van vid att äta godis minst en gång i veckan om man inte räknar med en enstaka chokladbit efter maten, får nu bara äta typ pyttelite. Vad menas med det egentligen? En påse i månaden?  En godis i månaden? En godis i veckan?
Dessutom får jag inte tugga tuggummi alls. Vad gör jag nu nör jag har jätteäcklig smak i munnen efter lunchen?
Bajs.


(OBS! Bilden är från google, det är inte jag)

Ha det bra,
tandställning!

/V


Hahah Björn och Salem <333


Hahah citat från ikväll :D

Guud vad mycket jag bloggar idag men jag tror det är för att jag blivit på så gott blogghumör när jag hört och sett att folk faktiskt läser det jag skriver :) Och det är ju alltid kul. Och ni blev jag så sugen på att dela med mig av ett litet roligt citat från ca 10 minuter sedan.

Familjen Lindman och morföräldrarna sitter och diskuterar vädret och kylan. Nåt i stil med 'Ja, usch! Så kallt det varit' och 'Ja, balkongen har ju varit insnöad i 3 månader' och 'Kommer ni ihåg förra året...' och Oliver säger att han vill flytta till varmare ställen osv. Och så säger mamma:
"Nej! Jag gillar vintern!"
Alla blir totalchockade.
"Va? GÖR DU?!"
"Ja, jag tycker om årstider!"
Mormor håller med.
Morfar också, lite grann: "JA. Men de ska vara gröna!"

Det tyckte jag var lite kul :)

Om ca 7 minuter börjar melodifestivalen, finalen. Egentligen tycker jag att det är ganska tråkigt, men jag har liksom tvingat mig själv att titta, alla filmer börjar ju ändå efter den, och nu kan man ju inte bara skippa finalen! Så jag ska se. Och troligen rösta för första gången i år också. På Salem. Tror jag.

Ha det bra! Nu ska jag inte blogga mer idag. Det kan ju inte vara nyttigt!


Ville bara...

...rekommendera en helt underbar blogg! Det är min brorsa och en kompis till honom som gymnasiebloggar och det är otroligt kul att läsa Olivers texter. Gå in på www.gymnasiebloggen.se och läs och låt dig roas!

Ville bara säga det.

/V

Teater och veckans blogg:)

Idag var jag på teater med tunet. Vi såg på Den blomstertid som kommer, den var riktigt bra faktiskt :) Den tycker jag ni ska gå och se. Kostar bara en tjugolapp och en guldpeng :)

Halv 6 kommer mormor och morfar. Hade tänkt göra trillingnöt till dem som tack för att de tagit hand om Nellie men jag vet inte om det blir idag, det är ju matlagning på gång i köket...

Funderar på att fixa en veckans blogg tävling, vad tycker ni? Förra gången jag gjorde det så var det typ 3-4 stycken som kommenterade och ingen var en vettig röst. Såhär var det:

OBS! Detta är gammalt och kopierat, alltså ska ni inte rösta rösta rösta.

Rösta rösta rösta!!

Hej hej! Jag tänkte att vi kunde ha en liten omröstning :) jag skriver några av mina kompisars bloggar, ni får läsa och sen röstar ni på den ni tycker mest om :) Vilken som helst förutom sin egen om den finns med. okej? här kommer bloggarna:

www.rodabyxor.blogg.se

www.spoilme.blogg.se

www.rebeccabreding.blogg.se

www.lovabromander.blogg.se

www.mimmiskogluund.blogg.se

www.tittapaminsida.blogg.se

www.gymnasiebloggen.se

hahah väldigt många men jag kommer påminna er ofta så alla hinner rösta!! Kommentera din röst :)

Ha det bra
leverpastej
2009-11-18 @ 20:38:08 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Lova

lovabromander.blogg.se så jävla bra , alla borde läsa ;) <3

2009-11-18 @ 21:05:05
URL: http://lovabromander.blogg.se/
Postat av: Jonna

jag ska ta bort min blogg så man kan inte rösta på den

2009-11-19 @ 15:45:41
Postat av: Vera

Du har en jättefin blogg!!

2009-11-19 @ 20:07:13
URL: http://rodabyxor.blogg.se/

Jag vill inte att det händer igen!
Om jag ska göra det igen så ska jag göra det bättre. Vad tycker ni?
Om ni vill vara med så kommentera! Priset blir att jag länkar den personen i varje inlägg i en vecka. Kanske 2?

Babaj jag måste städa nu :O

/V

Uppdatering på Fågeln

Fågeln har inte setts till sen Det Där hände. Vad jag vet så har inga frön lagts till samlingen. Fågeln börjar långsamt suddas ut ur mitt minne, men det den gjorde kommer alltid gnaga på mina tankar. Men som sagt, jag har inte sett till fågeln. Han kanske blev lika rädd som jag.
Stackars fågeln.
Jävla fågel jävel.

haha :)

Idag var jag på tunet, har inte varit det på aslänge! Aa i alla fall så var det skitkul! Bl a så spelade vi ett jättekul wii spel som heter just dance :) man ska härma en som dansar... det var kul. Senare så såg vi på en massa musicvideor, literal version. Vilket är musikvideoparodier där folk ändrat texten till text som beskriver själva videon. Skitkul! Här kommer min favorit:

Ps. I slutet sjunger han "Really, what's up with my voice?" I fall ni inte hörde :)

Lite mer blev det..!

Jag frågade mamma och tydligen så är jag släkt med Joakim Tagerud :) Coolt. Ska snacka med honom. Verkade ganska avlägset men ändå. Undrar hur han visste det? Wallin (Sanna) var däremot ett okänt namn. Men det var väl ännu mer avlägset.

Skulle bara säga det :)

Bidde inte mer

Har inte något att skriva om idag. Bara tråkiga vardagssaker och det är ändå inget kul att läsa om. Jo, förresten! Sanna i åttan påstod att vi är typ bryllingar eller nåt. Kanske. Senare frågade jag hur hon visste det och då sa hon att hon är kusin med Joakim i 7D och att Joakim och jag tydligen är släkt...?? Är jag släkt med Joakim i 7D?! Funderar på om hon kanske blandar ihop mig med nån...

I alla fall, jag vill påminna er om att kommentera! Snälla, annars tror ju jag inte att det är nån som läser! Och då blir jag ledsen... haha närå men det skulle vara kul om ni gjorde det lite mer :) Jag ser ju att det är en del som besöker men jag får sällan nån kommentar. Please! Mitt liv blir så mycket roligare då :P hehe

Bidde inte mer än så idag.

Babaj =D


Shhh, kroppen sover! "Zzzzzzzzz..."

Jag är så utmattad. Liksom trött men ändå inte. Min kropp är liksom trött. Nu ska kroppen sova. Fast inte händerna, de ska skriva, skriva, skriva.
Jag har varit på fyrishov en hel skoldag. Friluftsdag. Bada, plaska, skvätta, dyka, simma, hoppa, skratta.... snacka om att man blir trött. När jag kom hem så hann jag bara vila lite för klockan 5 började agilityn. Och då måste jag springa vid hindrerna och visa vart Nellie ska gå och skrika och streta emot nör Nellie vill hälsa på hunden bredvid. Sen en liten kort promenad. Sen vila. Vila, vila, vila. Jag vägrar att nånsin gå igen. I alla fall de närmaste 10 minuterna. Sen kanske jag ska gå till teven. Eller? Går det nåt bra?

Tänkte lägga in ett litet fint grattis till Fiona :) Som om inte hälsningen i högtalarna på fyrishov var tillräckligt :P


...



Gammal bild på glass om jag och Vera gjorde :) Mums!

Penna, mössa och Gizmo

Det hör hände i onsdags men jag har glömt att berätta det. I den här historien nämner jag inga namn förutom mig själv och möjligtvis Mathilda (oopsies!). Jag kan tyvärr inte berätta helt ordagrant men jag gör så bra jag kan.
Vi hade SO lektion och vi håller på och hittar på teatrar som ska utspela sig i en rättegång. Vi var i olika grupper, och min grupp satt ute i korridoren och jobbade för att inte de andra skulle höra. Jag höll på att skriva manus och efter ett tag tröttnade jag pch gav min skrivbok och penna och sudd till Mathilda.
"Nu får du skriva."
Mathilda hade den ett tag men sen skulle vi gå på en liten rast. Hon lämnade sakerna där och jag tänkte ju inte på det.
När vi kom tillbaka så såg jag att grejerna låg där. Vad som fattades var ju förstås min fina blåa stiftpenna. Det var väl vad man kunde vänta sig.
Jag accepterade att min fina, blåa stiftpenna var borta för alltid. Men sen såg jag en tjej (jag nämner inga fler namn) som går i 8:an sitta med min fina blå stiftpenna. Aha! Tänkte jag, men blev samtidigt lite osäker på om jag verkligen skulle kräva tillbaka min penna. Jag hade ju faktiskt lämnat den på en bänk i en skolkorridor. Jag bestämde mig för att ja, det ska jag. Jag ville ha min fina blåa stiftpenna.
"Åh!" utropade jag glatt till tjejen med min fina blåa stiftpenna, "hittade du den där pennan här? Jag glömde en sån här."
"Nej, det här är min penna."
Suck. Det här kanske inte skulle bli så enkelt. Men jag ville ha min fina blåa stiftpenna (som jag tror att jag hittat hemma i nån låda nånstans men ändå. Hon skulle fan inte få ha min penna!)
"Nae... Jag tror faktiskt att det där är min penna." Sa jag.
"Men det är penna."
"Eh.."
Då sa tjejen med min pennas kompis: "Men tjejen med min fina blå penna ge henne pennan."
"Men det är min penna, jag svär på GIZMO!" sa tjejen med min penna och stirrar intensivt i hennes kompis ögon. Vet inte om det var för att få henne att spela med eller om hon bara kunde hålla masken bättre så.
Efter ett tag sa jag: "Eh.. kan jag få min penna eller?"
"Men det är ju min-" började tjejen med pennan.
"Okej, var har du fått den ifrån då?" Avbryter hennes kompis henne, kanske före detta kompis inte vet jag..
Tjejen med pennan och oj! Jag glömde ju berätta, i rubriken står det ju mössa också och det är för att tjejen med min penna hade på sig en blå mössa från indiska som jag var jättenära på att köpa. A ja i alla fall så blev det inte så bra för tjejen med min blå mössa och penna när kompisen sa så där för när hon kollar ner på pennan snabbt för att se vad det stod på den ser hon att det står "Lärarnas riksförbund" på den. Inte visste hon var hon skulle ha fått en sån ifrån! Hon gav genast tillbaka pennan och jag skuttade glatt iväg. Okej, inte skuttade precis men jag vände mig glatt bort i alla fall. Så nu har jag min fina blå penna igen :D

BTW VEM FAN SVÄR PÅ GIZMO???!?!?!

Gone baby gone


Det är dags för FREDAGSMYYYYS!!

OM DET SÅ ÄR DET SISTA JAG GÖR!!
Det är helg mina damer och herrar!! HELG!!
Jag gjorde en liten glädjedans förut när Frida och Vera var här. De tyckte nog jag var konstig, men jag hade ju kul så...

Det dumma är att helgen snart är slut. Det går så fort att man knappt hinner säga gaffel. Tycker att vår helg kan vara tre dagar. Det är faktiskt en del som har det så.

Jag hade tänkt se Gone Baby Gone om ca 20 minuter, det stod att det var "Mycket bra" so I thought I'd give it a try. Dessutom ska jag äta cheez ballz! Jag ska jag ska jag ska!! Mums.

Nu ska jag nog gå och titta lite på Skavlan som den pensionär jag är. Babaj!

Ps. Glöm inte att läsa Sagan om fågeln nedan om ni inte redan gjort det :)

Sagan om fågeln

Jag har ju inte berättat sagan om fågeln än! Detta är en (nästan) sann historia hänt i självaste Uppsala. Here it goes...

Det var en gång en fågel. Fågeln hade hittat ett fint litet mysställe vid en port. Porten var en sådan som har en lång trappavsats där fågeln kunde slå sig till ro med sina godsaker.
I den här historien finns också en liten Vera. Lilla Vera bodde innanför porten.
En dag när lilla Vera hade varit ute med sin lilla hund såg hon fågeln sitta vid porten. Lilla Vera blev rädd för fågeln som såg lite ondsk ut. Lilla Vera var säker på att fågeln skulle attackera om hon kom närmre. Liksom som för att markera sitt revir. Lilla Vera gick en extra sväng med sin lilla hund och sen var fågeln borta.
Samma sak hände en annan gång när lilla Vera kom tillbaka med sin lilla hund. Samma procedur upprepades.
Lilla Vera berättade om den ondskefulla fågeln för en liten Stina. Lilla Stina blev också lite orolig och lilla Vera och lilla Stina kom överens om att fågeln var farlig. Och att om de kom nära så skulle fågeln attackera och hacka lilla Vera och lilla Stina till döds. Dessutom, som om inte det var tillräckligt, hade fågeln nog en inbyggd pistol i näbben och när fågeln tänkte "Nu!" i sitt ondskefulla huvud, skulle mördande kulor spruta ut ur ett hål.
En annan liten Vera tyckte lilla Vera och lilla Stina var jobbiga och töntiga. Varje gång lilla Vera nämnde den ondskefulle fågeln, stönade andra lilla Vera.
Lilla Vera var helt ensam i världen med sin rädsla. För lilla Stina var långt borta.
En dag skulle lilla Vera, andra lilla Vera och en liten Frida gå hem till lilla Vera efter skolan. Lilla Vera och andra lilla Vera var djupt inne i ett samtal och lilla Vera tänkte inte på att titta om fågeln satt och vaktade porten. Det gjorde fågeln. Plötsligt flaxades det alldelles förstkräckligt vid den lilla porten och skriken var outhärdliga. Lilla Vera sprang ut på gården och skrek och skrek. Fågeln hade attackerat!
Det är jag som är lilla Vera. Jag överlevde. Jag överlevde och nu berättaren jag historien för er. Jag överlevde och jag tänkte föra vidare historien generation till generation.
Den andra lilla Vera överlevde inte. Hon dog den dagen. Hon vägrade lyssna på mina och lilla Stinas varningar, och fågeln tyckte det var mycket disrespektfullt och straffade andra lilla Vera. Vi sörjer henne fortfarande. Ni får väldigt gärna besöka andra lilla Veras grav.
R.I.P.


Kan aldrig komma på nån bra rubrik...

Hej hej!
Jag använder min älskade dator igen nu för Oliver fixade virusprogram igår, TACK TACK! Har saknat min älskling :P (Datorn alltså, inte Oliver :P)
Idag kom en människa till skolan som letade ungdomar till en ny film. (Med samma regissör som regisserat Patrik 1,5 och Tsatsiki). Vi fick reda på det igår att man skulle fylla i en lapp med bl a förälders underskrift. Sen så skulle man få göra en videointervju. Läskigt! Jag visste inte om jag ville men tillslut bestämde jag mig för att göra det.
VI fick gå in i aula och människan/"rollbesättaren" eller vad det heter som jag tror hette Maggie förklarade hur det gick till och att de söker till andra filmer också. Hon skulle filma oss så skulle vi säga vårt namn, vår ålder, längd och telefonnummer. Och hålla upp vår lapp. Sen skulle vi improvisera ett telefonsamtal. Om man inte ville det kunde man berätta lite om sig själv istället men jag tror man var rädd så körd då. Mitt gick nåt i stil med:
- VA? Glömde du gå ut med hunden? Hur kunde du göra det????  Jag sa ju det flera gånger! Jag har inte tid nu! Vi får verkligen hoppas att hon kan hålla sig!! Mm... Mmmm... Vi ses sen. Hejdå.
Eller nåt sånt sa jag riktigt argt. Så nu får vi se om de ringer inom 2 veckor.

Fat chance.

RSS 2.0