Den 30 juli, 2009

Igår var en riktigt händelserik dag och nu ska jag berätta om den :) Ni som tycker det här verkar tråkigt behöver inte läsa, men ni kan ju alltid låtsas att ni har det och kommentera "Åh vad kul" eller nåt sånt så tror jag att jag har några som läser det jag skriver och jag känner mig glad inombords! Tack så mycket.

Jag, mamma. Oliver, Lars, Mella (farbror och ingift faster som bor på Gotland), mormor och morfar (som är och hälsar på hos oss) skulle på utflykt. Jag hade hört att vi skulle till Ar och jag blev jätteglad. Ar är ett jättefint ställe på norra Gotland med ett jättehäftigt kalkstensbrott med coolt blå-grönt vatten! Men det är så synd när det kommer jättemycket folk till detta fina ställe som jag helst vill ha för mig själv så säg inte till nån ;)

Alla fick gå upp extra tidigt denna torsdagsmorgon så vi skulle hinna med extra mycket och vi körde iväg kl 9.45. Först körde vi till Lars och Mella i Endre och hämtade upp dem och bytte bilar och höll på. Min kusin Johan skulle ha skjuts till ett ställe så först åkte vi dit. Sen åkte vi till Rute bageri. Där fikade vi. Jag köpte också en film här för 25 kr på nåt loppis eller vad det nu var. Calendar Girls heter den, hoppas den är bra. Mella sa senare att hon sett den och hon tyckte den var rolig, Jag funderade fortfarande på varför vi inte åkte till Ar.

När vi satte oss i bilen igen ville jag åka till Ar men då skulle vi till ett annat ställe som hette typ strandridargården. Varför åker v i inte till Ar tänkte jag. Jag frågar, och då säger de andra att det här var en dagsutflykt och att v inte alls skulle BARA till Ar, det var bara ett av ställena. Men det hade ingen sagt till mig! Jag hade ju bikini under och allting.
Sen skulle vi till Fårösund också. Där finns det några butiker och det finns en butik med jättemånga superfina trikåklänningar för 175 kr styck. Jag ville så gärna ha men jag köpte ingen för jag har redan så många klänningar. Och Vera, den där klänningen som du ville ha i Visby,, den fanns fast typ ljusgrön. Superfin!

Sen skulle vi äntligen till Ar! Det var så fint! Och ett tag var vi faktiskt ensamma där så Nellie kunde springa runt fritt och busa och plaska och vi hade jättekul. Nelllie gjorde också sitt livs första simtag här, först av misstag. sen med flit:)

Efter Ar skulle alla hem förutom jag, mamma och Nellie. Vi skulle på valpkurs! Fast vi hade lite tid över för kursen började inte förrän kl 19.00 så först var vi och köpte glass. Vi köpte kulglass och sen åkte vi till kursen. V hade jättekul och lärde oss mycket. Lite inkallning, gå fint i koppel, gå över vägen och så hade vi "läxförhör" på läxan från förra gången. Det gick ut på att hunden skulle nudda/ta upp (berodde på hur långt man kommit) en pinne och sen om man kommit så långt, lägga pinnen i husses/mattes hand. Nellie var bäst ;) Vi hade supertur för just när kursen var slut kl 21.00 började det ösregna! Och nu kommer det sorgliga som förklarar varför vissa av mina kompisar fick ett sms igår kväll där det stod "gör mig glad". Det är nämligen så att igår var sista kursen för vi åker ju tillbaka till Uppsala snart. Det har varit superkul ju! Sen på väägen hem så läste jag ut en bok. Och då blev det ännu värre för det var den mest deprimerande bok jag någonsin läst! Förutom kanske Liv och Lovisa men den hade i alla fall glada stunder det hade inte den här. Usch och fy. Så då satt jag där i den mörka bilen strax före tio, regnet smattrade mot fönsterrutan och jag var lite olycklig. Men det gick över :) När vi kom hem åt jag pannkakor och såg på two and a half men och senare låg jag i sängen och såg på One Tree Hill på datorn. Sen sov jag sött:)

Som sagt, en väldigt händelserik dag. Antar att ingen orkar läsa det här men jajja.

Puss och kram,

Vera <33


Sweeney Todd- Worst Pies in London



Min favoritlåt i en av mina favoritfilmer :) Enjoy!

Fega Nellie igen



De andra hundarna försöker få in Nellie i leken men hon vågar inte riktigt.. jag känner inte igen den här nellie! Hon som alltid är så tuff :S

Nelliebelliebooboo

det här är min lilla älsklingstjej <333 Nellie är skitkaxig när alla hundar hundar har koppel på sig och hon också och hon skäller och bråkar som en galning när hon inte får komma fram och  hälsa. Sen när alla hundarna släpps lös (det här på det så kallade hundlekis vi gått på) blir hon jättefeg! Här sitter hon och kollar på när de andra leker <333

det här är min lilla älsklingstjej <333 Nellie är skitkaxig när alla hundar hundar har koppel på sig och hon också och hon skäller och bråkar som en galning när hon inte får komma fram och  hälsa. Sen när alla hundarna släpps lös (det här på det så kallade hundlekis vi gått på) blir hon jättefeg! Här sitter hon och kollar på när de andra leker <333

Vad fan ska bloggen heta då??!!

Nu har jag funderat superduperlänge på det perfekta bloggnamnet. Nåt som är skojigt och finurligt men ändå inte för svårt eller långt. Som ni märker kom jag inte på något bra. Så när jag messade min kusin Lova igår och frågade vad fan bloggen ska heta, sa hon veralindman.blogg.se. Och så fick det bli! Tråkigt men enkelt. Lova tyckte att det var viktigare att själva bloggen blev intressant. Och de håller jag med om! Hoppas jag kan uppfylla kraven så att folk orkar skriva in det tråkiga bloggnamnet för att läsa det "intressanta" jag skrivit :) Här kommer jag skriva så fort jag har tid och lust. Det kan vara allt från mina innersta tankar till mina favoritrecept. Jag ska försöka lägga in bilder också, bla på min lilla valp, Nellie ;) Hoppas verkligen att ni som läser kommer igen och igen och igen och igen och igen.........

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0