...

Känns som datorn blivit snabbare,det är ju bra :)

Jag, Vera, Alva och Stina hade tänkt gå på Alice i Underlandet på fredag. Nu visade det sig att Stina har dans den tiden vi tänkt se... Vi kan ju gå senare men då får vi sitta två och två eller längst fram, men det går jju inte att sitta längst fram. Särskilt inte i 3D. Eller hur? Tycker vi kan sitta två och två men vi får se hur det blir...

Idag är det min och mammas namnsdag. Jag fick en present av mamma imorse och istället för att bli glad blev jag lite ledsen... hade glömt namnsdagen. Men sen blev jag så där glad som man borde bli  när man får ett paket och paketet innehöll en bok om agility. Tack mamma! Förlåt att du inte fick nåt (fast hon glömde faktiskt att jag hette Maria förra året...)

Kram

Vera Maria Lindman

Bjurö Klubb

Hahah nu lägger jag upp den som jag sa.

Om du äter upp mig ska jag hämta mina bröder.....

Vad ska det bli av dig?

Ja, vad ska det bli av mig?? Men vad ska det bli men vad ska det bli men  vad ska det bli av dig?
Heheh vet inte om ni fattar men jag sitter och lyssnar på Bjurö Klubb-Laleh. Hahha tycker om den :) Kan lägga upp den sen...

Sista dagen på lovet :( Vad ledsen man blir. Känns som en eveighet tills nästa lov...
Det går bra att använda brorsans dator iaf, känns snabbare nu och jag har inte fixat spotify på min dator än så det känns lite lyxigt faktiskt, men vill ändå ha tillbaka min dator. Men måste  ju som sagt fixa antivirus först...

Jag var ute på Bjurö klubb och jag tittade mot stranden. och vågorna krålade och jag vadade in i natten...

Nellieplutt



Det här Nellie med hennes syskon och hennes mamma Tessie för länge sen.

Samma här.

Nellie liten sak. Kommer inte ihåg hur gammal. Hon har rosa band.

Här är lilla Nellie fem veckor gammal.

...



Jag har inte bloggat på flera dagar, förlåt!! Men jag har haft en del att göra...
Provversionen på mitt antivirusprogram har tagit slut och min brorsa måste hjälpa mig men han är i Washington. Bajs. Så nu sitter jag vid hans dator, fan va seg den är!! A ja, ska inte klaga i onödan. Han kommer hem på måndag och då får han väl fixa nåt, och tills dess får jag väl stå ut med den här. Bättre än mammas iaf...

Igår skulle jag och Nellie ha Nelliedag. Det blev inte riktigt som jag tänkt mig. Inte riktigt så mycket Nellie som jag bestämt. Men vi satt iaf i ca en timme och klippte och plockade och kammade och ajg ska se till att göra mer idag. Sen kollade jag vad det skulle vara på bio ikväll för jag och Vera skulle gå med tunet. Vi ville se på Avatar i 3D men det fanns bara 3 platser kvar och vi kunde inte förköpa. Men men...
Efter det åt ja gväl lite lunch och gick ut med Nellie.
Sen gjorde jag det  roligaste jag vet. Städade.  Jippi! Dagens höjdpunkt. Not.
Senare gick jag ner till bion. Där stod Maud och Tommy ("Tunetledare" Tunet= fritidsgård) med Jonna, Tess, Siri, Marcus, Jacob och sen kom Sara också. Vera skulle komma senare för hon var på väg hem från Kungsberget. Vi valde film och köpte biljetter. De här valde vi:

Jonna, Tess och Siri: The Imaginarium of Dr. Parnassus
Marcus, Jacob och Tommy: Men who stare at goats.
Sara och Maud: Percy Jackson - kampen om åskviggen
Vera och Vera: Avatar (inte 3D)

Avatar var superbra! Trots att det inte var i 3D. Den var ju förstås längst också och mamma skulle komma och hämta oss efteråt. Maud ville stanna och vänta på oss efter hennes bio för att se till att mamma verkligen kom och hämtade oss och så och dessutom trodde hon att mamma inte skulle tycka om om et inte var nån vuxen där med oss. Men det skulle betyda att hon skulle sitta ensam och vänta typ 35 minuter vid 11-12 och det tyckte inte vi att hon skulle behöva göra. Så vi lovade att skicka ett sms när mamma kom :) Vi var hemma runt 12.

Iaf efter det att vi köpt biljetter gick vi och fikade på café Genomfarten. Har aldrig varit där förut men det verkade vara ganska populärt bland ungdomar. Det var väldigt billigt. För alla oss 10 gick det på typ 195 kr. Och då hade alla dricka och nåt gottigt (Jag hade päronsoda och kladdkaka Mums!)

Aa det var en rolig kväll i alla fall. Sen åt jag middag halv 1 på natten XD

Babaj

Icareklamer <333



Hej :(

Skulle ha kommit ett filmklipp här men det ringde när vi höll på och jag råkade ha ner Veras kamera. Den är nu sönder. Hoppas den går att laga....


:D

Jag och Frida är på väg hem till mig efter skolan för nån vecka sen.
Frida: Måndagen vecka 7 kommer jag bli skjutsad till skolan.
Jag: Jaha. Har ni bestämt det redan?
Tystnad en ganska lång stund.
Frida: Va? Nej sa jag torsdag? Onsdag var det ju!

Sportlov !!!!!

Det är fredag! Man älskar alltid fredagarna men den här fredagen är bättre än de vanliga. Det är inte bara fredag, lördag, söndag, skola. Det är fredag, lördag, söndag, ledigt, ledigt, ledigt, ledigt, ledigt, lördag söndag!!!!! Skitkul ju!

Har läst en del ur boken Tjuvlyssnat "av" Damon Rasti och Gloria Hedman. För ni som inte redan vet så är det en bok där de redan nämdra männsikorna har samlat dialoger folk skickat in. Som de hört folk saga alltså. Jätteroligt. Här kommer en från Tjuvlyssnat:

Kungsängen
Kille, ca 8 : Alltså, den där Johanna... Hon har ju inga bröst alls!
Tjej, ca 8: Nä, hon är ju faktiskt två månader äldre än mig och hon använder inte ens behå!
Kille: Nä, hon är ju helt platt, som en planka. Men du har fina bröst. Vad har du i dem?

Haha:)

Kram kram

Vera

Ps. Tjuvlyssnat har en hemsida också. Klicka här.

Tandläkarbesök

Har varit hos (säger man hos, känns konstigt?) tandläkaren och dragit ut 2 tänder. Kul kul. Har bitit ihop med en kompress där i en timme men nu har jag tagit ur den. Känns jättekonstigt och jag kan knappt prata. Känner hur bedövningen börjar släppa=ont. Men jag har tagit en ipren så jag får hoppas att det inte gör alltför ont. Det gjorde inte särskilt ont att dra ut tänderna i alla fall. Var inte rädda ifall ni ska göra det!

Hade tänkt gå och köpa choklad och nötter och göra "trillingnötter" till mormor och morfar som tack för att de tagit hand om Nellie, men känner att jag inte orkar det just nu. Och tandläkaren sa faktiskt att jag skulle ta det lugnt ikväll. Så då gör jag väl det. Det betyder att det är one tree hill dags nu.

Tjingeling

Vera

Ps. Nästa vecka ska jag dra ut 2 tänder till. Sen nån gång i mars får jag tandställning. Kul kul.


Not.

Datasalen

Sitter i datasalen, vi har dataundervisningsak. Lär´oss just nu hur man "sparar som". Oj oj oj vad svårt !

Är lite hungrig, längtar till lunchen....

Nu går vi vidare till sidhuvuden... Orkar inte med det här.

Måste nog stänga ner innan han säger till.

Bye bye!

Hej!

Just nu är jag rätt så stolt över mig själv för jag har skrivit klart om rastafari. Jippi! Trots det är det mycket jobb kvar men det tänker jag inte göra själv, det finns ju andra medlemmar i gruppen. Man får väl lägga lite tid på det på sportlovet. Jippi! (ironiskt denna gång).
Men det var ändå lite kul att lära sig om rastafarin. Hade typ ingen aning. Så om ni vill veta så delar jag gärna med mig av mina nya kunskaper :P

Nu ska jag fira med lite One Tree Hill hade jag tänkt. Det gjorde jag ju förstås i går också fast jag inte hade nåt att fira och egentligen borde gjort läxan men nu tycker jag att jag får extra mycket. Bye bye!

Borde göra läxa nu...


Ja. Det borde jag verkligen. Men jag kommer liksom inte igång. Men jag måste börja om 15 min säger vi. Då MÅSTE jag. Och helst ska jag då hålla på till familjen annorlunda. Vi får se hur det går med det.
Läxan är att jag ska skriva om rastafari och reggae och försöka komma på nåt kul sätt för oss (min grupp) att redovisa om det. Enligt mig har vi fått tok för lite tid i skolan. Men ja ja, jag får försöka göra det bästa av det.
Om ni har nån kul idé hur man kan redovisa på ett kul sätt (detta arbete är inte så jätteseriöst eftersom det är musik och därför ska det vara lite underhållande också) så kan ni väl kommentera det? Eller om ni har nån kul fakta vi kan ha med som har något med reggae att göra. Bob Marley, rastafari, reggaeton, vad som helst.
Jag har börjat spela farmville igen. Vet inte om jag ska vara glad eller ledsen. Men hur sorgligt det här än låter så ber jag er skicka "gifts" och "valentines" till mig. Ni som har farmville och mig som vän.

Nu ska jag kolla lite på facebook och farmville innan jag gör läxan.

Toodiloo

Vera

...


Glad alla hjärtans dag! Hoppas ni har en bra dag :)
Själv har jag inte hunnit göra så mycket idag. Förut när mamma och pappa var ute med hunden gick jag och köpte gelehjärtan, ganska dyrt...men vet ni vad? Det var typ 8-10 kr billigare på konsum än på ica! Coolt va? Det tycker iaf jag :)
Så idag har jag lagt ut 44 kr på godis.  (Köpte lite lösgodis också.)
Sitter och lyssnar på Norah Jones. <3
Vera och Stina är på väg. De lovade att de skulle hjälpa mig med läxorna, får se hur det går...

Kram kram

Vera

Hahah :D

Författarkvällen igår var askul! Jag fullkomligt älskar Martina Haag och är så himla rolig! Om ni inte ahr läst eller lyssnat på hennes böcker, gör det! Helst lyssna för det är roligast, det är ju hon som pratar då. Jag köpte en bok av henne igår som hon signerade, kul kul. Tror jag lyssnat på den förut men det måste varit länge sen för jag kommer inte ihåg det hon läste upp ur den.

Martina Haag

Hej hej!

Idag har varit en ganska bra dag. Vi hade alla hjärtans dag på skolan och hade inga lektioner utan hade bara kul :) Det var najs.
Vera och Frida var här men de försvann en efter en. Nu sitter jag här ensam och övergiven.
Om 14 min ska jag och mamma åka till stadsbiblioteket. Först ska vi äta mat på café kardemumma och sen ska vi på författaruppläsningen med Martina Haag. Ska bli kul :) Ska göra mig i ordning nu.

Kramisar

Vera

Vampire Diaries

Har börjat se på det nu. Har bara kommit till första reklampausen än men det verkar ju vara precis som twilight ju! Men ska fortstätta se så berättar jag vad jag tyckte senare...

Vill påminna er igen om att gå in på http://tittapaminsida.blogg.se/2010/february/veckans-blogg.html#comment och kommentera "Jag röstar på nummer 8" SNÄLLA!!!

Kram Vera

Rösta på mig!

Halloj!
Jag gick vidare i en kompis veckans blogg-tävling och jag är nu i final! jag tänkte be er att rösta på mig. Snälla!

Klicka här.

Så kommenterar ni bara att ni röstar på mig!

Tack.

Vera

Nemen hej det var länge sen hur har du haft det..?

Frida är här och vi såg nyss på Det Okända. Läskigt. Jag tror numera på "spöken" om ni undrar.

Snart ska vi gå ut med Nellie och sen ska vi pina igenom melodifestivalen. Ett måste. Tyvärr. Aa ja, det blir nog bra. Om ni såg kan ni väl kommentera er favorit sen?

Tjingeling

RSS 2.0