Gratis godis




GÅ MED! Det är lätt att få godisar och när man har elva stycken får man det hemskickat. Allt är gratis! Man får 2 godisar bara om man blir medlem. Så snälla klicka! Fast jag är inte 100% säker på att jag får godis om ni klickar på den så ni kan gärna få klicka på den här:
http://www.gratisgodis.se/?r=288572

Smelly cat musikvideo



HAHha det är superroligt! Musikvideo människorna har tagit bort Phoebes röst och lagt till en annans men det fattar inte hon. Och bra video eller hur?? :D

Författarskapet flushed down the toilet

Tjenare! Hur mår ni kära vänner?

Jag har alltid tyckt om att skriva berättelser. Rätt som det är kommer jag på en ide till en bok och jag blir jättesugen på att skriva.

Inte längre.

Jag får inga ideer och jag blir toookig!! Någon: ge mig inspiration! Jag satt och läste om olika böcker i en tidning och så tänkte jag "Guud vad kul om man skulle vara med i den där tidningen någon dag. Gud vad kul om ens bok blev känd om en massa ungar läste den och tyckte om den och skrev om den i skolan.
Guud vad kul.

Jag satte mig vid datorn för att skriva min underbara historia. Nu skulle det allt bli av...

Nothing.
Nada.
Ingenting.
0.

Jag behöver inspiration! Ge mig något och skriva om så lovar jag att jag skriver en bok!
Varför får jag inga ideer längre?!

Vera

Ledsen, ladies and gentlemen, ledsen

Med denna underbara rubrik menar jag inte att jag är ledsen. Jag menar att jag är ledsen. Ledsen att jag inte har skrivit nåt på väldigt lång tid.

Men så blir det när man hittar kärleken i sitt liv.

Tyvärr har jag inte gått och blivit kär i nån kille om det är det ni tror. Nej det är så sorgligt att kärleken i mitt liv råkar vara en tvserie för tillfället. Eller livet. Vi får väl se. Och alla ni som känner mig och pratar med mig dagligen vet vilken det är eftersom jag knappt pratar om nåt annat. Och eftersom jag till och med talat öppet om min kärlek på bloggen!

One tree hill.

Och då råkar det vara så att så fort jag får lite tid över så går jag in på tvshack.net och ser på one tree hill istället för att blogga.

Ledsen, ladies and gentlemen, ledsen.

Så vi får se när jag skriver nästa gång! Jag ska försöka göra det lite oftare.

Nu ska jag se på one tree hill.

Kram Vera


RSS 2.0