Kommentera mera!

Hej hej!
Enligt statistiken så finns det några som går in på min blogg och då blir jag u glad men jag märker ju inte av det. Att folk läser menar jag. Så snälla kan ni inte kommentera lite mera? Annars tror jag ju bara att statistiksaken luras. Det är superkul att läsa kommentarer, och det behöver inte vara något jättefiffigt bara nåt litet så jag vet att ni finns :)

Tack !

Kram Vera

hahah :D

Här kommer några bilder från en myskväll jag, Vera, Alva och Stina hade hemma hos Stina efter att vi varit i Stockholm :)

Vera Blåsfisk
Stina
Alva

Vi hann tyvärr inte ta några gruppbilder... :/

Tråååååk

Här sitter man på lördagsmorgonen. Typ hela helgen framför sig. Den underbara helgen som man längtat efter så länge. Men vad gör jag? Ingenting. Jag har verkligen supertråkigt och jag kan inte komma på något kul att göra. Nu när jag sa så så kom jag på att jag måste dammsuga, men det gjorde ju mig inte så mycket gladare... Vera är i Sala hos sin farmor och Frida är på Singö och jag.. är hemma vid datorn. Jag har redan sett flera avsnitt av How I Met Your Mother. Kanske ska gå över till One Tree Hill..? Nemen, seriously, nån som har nåt tips? Nu ska jag dammsuga så jag har det gjort, skulle egentligen gjort det i torsdags men jag "hann" inte. Men sen? Skitsugen på att spela ett spel men jag har ingen att spela med. Min famlij är väldigt tråkig när det gäller spel. Kanske ska ringa nån...

Nu går jag och hämtar dammsugaren.

Skitkul.

Vera Sehlstedt skriver...

Hejsan allihopa!
Nu är det tänkt att jag ska gästblogga.... Men vad fan är det tänkt att jag ska skriva om? Klockan är 17 minuter över 9 och jag är här för att mamma är på... Ja, jag vet igentligen inte vart hon är, men jag tror att hon är på konsert eller nått sånt. Idag åt jag tacos till middag, och nu tänker du "Vad fan ska jag veta det för". Men jag har en poäng. Min brosa åt NIO tacos! Jag upprepar, NIO!! Det är omänskligt. Själv åt jag tre och rullade fram. Och det var inte som att han inte proppade varje med köttfärs och grönsaker. Sick!

Klicka här för att läsa min blogg :)

Help for Haiti

Jag tycker det här var ett supergulligt samtal när Reese Witherspoon tar ett samtal på Help for Haiti now galan.


End of the year movie

2006-2008 bodde jag i Bratislava, Slovakien. Pappa hade fått ett jobb på svenska ambassaden där så vi flyttade dit.
Där gick jag och min storebror på en amerikansk internationell skola som heter QSI. Vi hade det jättebra där.
I slutet på varje läsår så skapade någon, en lärare oftast tror jag, en "End of the year movie" med bl a bilder och sånt från det läsåret. Så får alla titta och minnas.
Andra året vi var där så fick Oliver (min storebror) i uppgift att göra den här filmen. Och han gjorde det :) Den blev skitbra och det förvånar mig att jag inte förrän nu kommit på att jag borde lägga ut den på bloggen :) Här kommer den, hoppas ni gillar den. obs! han har skrivit musiken och texten i en av dem som jag sjunger. Och jag glömde säga att 5 minuter av filmen har 3 andra tjejer gjort, det är Who Let the Dogs Out, I'll be there for you och showcase och talent show delen :)
ENJOY!

Barr

Såhär såg det ut när vi slängde ut granen förut :)



Myskväll

För några veckor sen var Vera och Frida här och vi såg på Dirty Dancing och åt tortillapizzor ohc chokladfondue och sen sov de över. Jag tror inte jag lade ut nån bild på det förut.  :P

Nya tapeter

Som jag sagt håller vi på att göra om hemma hos oss. Eller vi och vi, det är ju hantverkare som kommer hit och håller på.
Jag berättade lite för Jonna hur våra nya tapeter ser ut. Vårt arbetsrum kommer bli finast om jag får säga vad jag tycker. Jag berättade att vi bestämt oss för att ha endast fondväggar där eftersom det är så fånigt att inte ha det för fondväggen är ju finast. Dessutom har vi tänkt kosta på oss några fototapeter där. Jonna kommenterade ett önskemål att jag skulle lägga ut fotona vi valt och nu lägger jag ut tre av bilderna. Hoppas ni tycker om dem :)




Ha det bra!

Kramar Vera

Ps. Detta inlägg var ett internt skämt.

Cool remix

Mimmi hade lagt ut den på sin blogg:) Skitbra gjort, faktiskt :D



Nelliebellie gonegone

Här sitter jag i lägenheten och gör samma sak som jag ofta gör. Sitter vid datorn. Men det är en sak som gör en stor skillnad i denna normala tillvaro. Nellie är inte här. Inget klick-klick mot golvet och inget litet huvud vid min fot och ingen att gå ut med eller mata. Ikväll när jag går och lägger mig kommer jag vara ensam i mitt rum.
Suck.
Ni tänker säkert att det inte är nån big deal och det är det väl inte egentligen. Men ni måste tänka att det här är första gången jag är hemma så här länge utan Nellie sen i typ femte juni förra året. It's weird.

Nellie är hos mormor och morfar. Hantverkare kommer hit lite då och då för att tapetsera om och ha ner en vägg bl a. Därför är hon där och nu ska hon dessutom sova över där.

Vi får se om jag kan somna ikväll ;)

Kram Vera

Borderline

En till låt av Amanda Jenssen :)


Amanda Jenssen

Min nya favoritartist är Amanda Jenssen :) Kommer lägga ut några favoritlåtar. Kommer förstås vara från youtube så det kommer inte vara så bra kvalitet men men.


Cupcakes

Jag, Vera, Alva, Stina och Jonna gjorde cupcakes idag. Underbara, inte sant? ;P
Idag gjorde jag, Vera, Alva, Stina och Jonna cupcakes :) Mums!

Taylor Lautner <333


Robert och Taylor på Tyras show 1


Robert och Taylor på Tyra Banks show del 2


Gammelmorfar Vera

Hejsan!
Förlåt att jag inte skrivit något på länge... Ska försöka bättra mig :)

Nu på vintern finns det mycket att gnälla om. Jag ska nu göra en liten lista med ungefär en tusendel av klagoämnen som man kan ta upp.

  • Kallt som fan. Man fryser hela tiden.
  • Man måste klä på sig en massa kläder (det är faktiskt inte samma sak) så det tar superlång tid att ta sig ut.
  • Ens hår blir alldeles (stavning*) elektriskt och aldrig snyggt. Det verkar bara vara så på mig men det kanske är för att jag inte har haft någon lust att gå ner på stan i 15 minus för att köpa anti-frizz sak. Men jag ska göra det. Snart.
  • Skåpet blir aldelles proppfullt för alla böcker, väskor, kläder x2. (Vi delar skåp.)
  • Sen finns det ju ett megaproblem som inte alla har, men vissa. Och jag har nog värst av alla. Ärligt talat, får ni så här skittorra händer?? Mina händer blir jättetorra och såriga och rynkiga och röda. Om man skulle se bara mina händer skulle man tro att det är en gammelmorfars händer ibland. Så rynkiga kan de bli av torrhet. Jag tror det hjälper lite av att smörja in dem men fortfarande supertorra! Folk tycker det är läskigt.:S
Jag har faktiskt träffat på 1 positiv grej med mina torra händer. Idag, när mamma stod och lagade mat gick jag in till henne och frågade om jag kunde hjälpa till. Trevlig som jag är :)
"Ja..  Det är ju snart klart här men du kan väl diska. Det är väl det som behövs göras just nu" något sånt sa hon.
"Okej." Sa jag men inombords skrek jag av protest. Det är ju så tråkigt att diska. Men jag har inte hjälpt till något hemma på otroligt länge och om jag inte gör någonting så kommer jag få höra det så jag antog uppdraget.
Men just som jag skulle börja så säger mamma att hon inte tycker att jag ska diska med mina händer. Att någon annan får göra det istället. Då blir man ju glad! :D

Ha det bra
pulvermos

Vera

RSS 2.0