Inlägget utan rubrik

Här sitter jag i min brorsas säng och tittar på idol. Jag vet inte riktigt vem som är min favorit bland tjejerna. Clara kanske. Egentligen sitter jag och suktar efter one tree hill så jag fattar inte varför jag inte tittar på det i stället. Ska göra det snart.

Imorrn har vi fotografering i skolan och jag är lite nervös. Jag blir aldrig bra på kort så vänta er inget annat än att jag kommer vara jätteful. Dessutom hittade jag inget bra att ha på mig men nu har jag bestämt mig för det klassiska: jeansleggings, långt linne från gina tricot och kanske en sjal. Säkert kort.

Idag fyller Jonna år och jag, Vera och Frida kom förbi imorse med en kladdkaka med ljus som vi bakat igår. Jag tror hon blev glad:)

Nej nu ska jag nog stänga av teven och se på one tree hill. Tror jag. Jo det ska jag. Fast först ska jag packa upp min väska från helgen.

Herrå!


Tyvärr...

så kommer jag inte skriva nånting på några dagar för jag ska till mitt sommarställe på Gotland och där har vi inge internet. Ni får helt enkelt vänta tills nästa vecka!

Kram

Vera


Audrey, Wilma och jag <33

Audrey, Wilma och jag

Jag kommer aldrig glömma er <33

Jag och Audrey kanske kommer träffas i vinter!! Jag hoppas det!


Bloggar

Tänkte bara säga att för ni som inte har märkt det så har jag en lista med länkar till vänster på bloggen. Ni får gå ner lite så ser man.

Tänkte bara säga att alla bloggarna där är underbara så besök dem!

Bara ni inte glömmer mig :P

Skulle bara säga det.


:(

Nu är jag deprimerad igen. Såklart.

Klockan är 8.23 en ledig fredagsmorgon och jag är inte glad.

Runt kl 7.15 gick jag ut med Nellie. Sen gick jag och la mig igen och försökte somna om. Av någon konstig anledning kände jag mig rätt så pigg. Dessutom älskar jag när jag får långa lediga dagar så egentligen ville jag vara vaken och jag blev plötsligt väldigt sugen på att titta på one tree hill.

Men sen tänkte jag att jag inte lyder mina egna regler. "Sov minst ca 8 h." Nu har jag bara sovit ca 7 timmar. Så jag bestämde mig för att pröva lite till ställa väckarklockan på strax efter nio. Men nu hade jag blivit jättesugen på att titta på one tree hill så nu kunde jag inte sova.

Jag gick och hämtade datorn och la mig i sängen och satte på one tree hill. Ser tre minuter och sen kommer plötsligt denna sak upp som just gjort mig så sur. "You have watched 72 minutes of video today. Please wait 54 minutes or click here to enjoy unlimited use of megavideo". Jag har inte ens tittat! Jo jag tittade igår typ 68 min men jag trodde inte att det räknades men tydligen så gör det det. Bajs också!

Och nu är jag hungrig :(

Nutidskryss bläää!

Hej hej mina kära vänner.

Alla sjuor på tunaberg har ju såklart SO och många av er också detta ständiga nutidskryss. De flesta (inklusive mig) har väl gjort detta förut men på nåt sätt känns det som det är allvarligare nu. Det är inte bra.

Varje onsdag är det bestämt att vi ska göra ett nutidskryss och efterssom det är allvarligare nu så måste man ju förbereda sig.
Det enklaste sättet måste ju ändå vara att kolla på nyheterna/rapport någon gång i veckan men det är inte så enkelt och bra som det verkar!!

Visst är det bra att ha lite koll på vad som händer och ibland kan jag tycka att det är riktigt intressant och så men varför ska det vara på en så jäkla dålig tid!

Nu är det ju såhär att de flesta som läser detta håller nog med om att 3an 5an och lite 6an är de bästa kanalerna. Och när går de bästa programmen? Jo 19.00 till 20.00. När tv 4 nyheterna går går också Christine och 2 1/2 Män och även om man inte ska se på nyheterna är det svårt att välja. Sen när det är rapport kl 19.30 går också 2 1/2 män och vänner. Detta är den svåraste tidpunkten på dagen :(
 

Ser ni mitt problem? Jag älskar vänner, 2 1/2 Män, Christine och jag glömde säga Samantha som ju också är bra. Och simpsons! Om jag tittar på tv4 nyheterna missar jag alla ni ser överst och om jag ser rapport missar jag de under. Och nu förstår ni ju att även om jag inte skulle titta på några nyheter alls så skulle jag behöva välja en av de mycket roliga programmen. Mycket orättvist.

Sen när jag då bestämmer mig för att skippa ett program och börjar se på nyheterna har jag märkt en sak. Ibland sitter jag snällt och lyssnar och tänker "Nemen oj" men ibland går det bara inte.
Idag när jag började titta och de började babbla om budgett och ekonomi och arbetslöshet så kom jag på efter ett tag att jag varit någon helt annan stans. Istället för att lyssna på de stackars människorna utan jobb och alla ödmjuka människor som försöker hjälpa till, har jag börjar tänka på min bloggdesign! Vafan sa dem kan jag tänka efter 10 min och då har jag slösat denna underbara komediserie tid i onödan. Usch vad jag blir sur!
Sen på nutidskrysset blir det ju förstås helt andra saker än det jag pluggat in. Så jag får ändå typ 5 av 12 eller nåt sånt.

Men shit vad tråkigt det måste vara att läsa de här klagomålen. Jag måste ju säga roliga saker här annars vill ju ingen läsa! Därför avslutar jag denna klagolåt med en liten rolig historia.

Lärarinnan: "I USA blir en person överkörd var femtonde minut."

Lille Pär :"Oj då! Snacka om att han måste ha otur!"

(Källa: roligahistorier.com)

Kram Vera


One Tree Hill

One tree hillI flera år har jag tittat på One tree hill och jag älskar det! Flera gånger har jag försökt övertala kompisar att börja titta och från början men ingen har lyssnat. Jo, förresten, Alva har börjat men hon följer ju alla serier (ellerhur Alva?).

Det hela började med att jag var hemma hos min faster Berit och hennes man Hasse och min kusin Jonas bodde där ett tag då. Han visade mig och Oliver alla program och filmer och skivor han hade på datorn. Jag tyckte one tree hill verkade som nåt jag skulle tycka om så vi brände över det till mammas dator. Och så fick jag en Kelly Clarkson skiva också (vilket inte har något alls med det här att göra).

Så jag började titta och det blev en del. Särskilt på resorna i bilen till Sverige och tillbaka till Slovakien var det superbra underhållning! När jag sett klart första skaffade jag andra osv. Och jag lovar er man blir fast, beroende, kan inte sluta titta bara ett-avsnitt-till-snälla--måste-se-hur-det-går-ett-till-snälla-mer..!!!

Det låter kanske inte så lockande. Som om jag skulle säga "Hej hej börja knarka man blir beroende och kan inte sluta och vill inte göra något annat" men jag har kommit på att även om det är lite jobbigt så är det väldigt kul också. När det inte är farligt förstås. Jag pratar alltså om One tree hill nu inte knark.

Så börja titta nu människor!! Det skulle vara så himla kul att kunna prata med någon som älskar det lika mycket som jag. Och inte säger att OC är bättre (meddelande till Lova).

Ni som inte har tillgång till en box, (och lova mig börja inte titta på teven nu för ni ska börja från början!) ni kan gå in på www.tvshack.net. Det är superbra! Man bara går in där, söker på det man vill se på, i erat fall 'One tree hill', så klickar ni på 'Pilot' som är det första avsnittet. Och börja inte söka på något annat som How I met you mother (meddelande till Vera Sehlstedt) för nu vill jag verkligen ha en one tree hill kompis! Óch på denna underbara hemsida får man alltså titta i 72 min. Sen när man gjort det, väntar man 54 min och får titta 72 min till! Underbart och lagligt!

Lycka till!

Kram Vera


Så jävla roligt man dööör!


Busy busy day

Idag har jag massor jag måste hinna med och som alla andra sådana dagar, sitter jag vid datorn och bloggar, mejlar, chattar mm. Vad är det för fel på mig?
Inte ens när jag säger rakt ut vad som är problemet rättar jag till det och går och äter frukost. Jag ska göra det snart. Snart...

Innan kl halv 4 ska jag hinna med det här:

*En svenskläxa om mitt namn. Inte riktigt en läxa men jag måste hitta bilder som jag ska ha på affischen.

*Gå till affären och handla lite mat och annat t ex hundmat.

*Kamma och klippa och plocka Nellies päls.

*Klippa Nellies klor.

*Äta mat.

*Och gå runt med Rebecca och sälja jultidningar och billiga livsförsäkringar (brandfiltar och första hjälpen-kit.) Nån som vill ha?

Sen ca halv 4 ska familjen inlk. mig åka till gammelfarmor Britt och äta middag där. Jag ska ta med mig jultidningarna och de billiga livsförsäkringarna.

Nu kanske ni undrar varför jag går runt och säljer "billiga livsförsäkringar". Jo det är såhär att Oliver ska åka till USA i februari på körturne. Alla korister fick 6 st saker att sälja och Oliver tror inte att han är tillräckligt liten och söt för att kunna sälja. Så jag gör det istället och jag får lite betalt. Jag får 30 kr för varje sak. Nu har jag sålt 4 saker och får därför 120 kr. Det är väl bra? Och det var bara igår. Vi får väl se om jag säljer nåt mer.

Tusen bamsekramar,

Vera


RSS 2.0