2 hundar är värre än två barn+18 vilda gorillor

Vi har just haft gäster. Stefan och Lotta med deras två barn, Stella, 3, Vera (!!), 7 månader, och deras stora hund Blicka.
Innan de kom gick jag ut med Nellie. Jag tänkte att Nellie inte skulle skälla lika mycket om vi kom efter dem, det brukar funka, så jag gick en ganska lång promenad. När jag kom in var Lotta och barnen där men Stefan och Blicka var ute för att träffa oss ute i stället. Så vi gick ut igen. Men så träffade vi dem i trapphuset- och vilket liv det blev! Båda hundarna blev som galna och skällde så högt att jag sucktiskt* blev lite döv på vänstra örat. Vi gick ut och gick en liten sväng så att de skulle bli lite lugna och så.
När vi kom in igen var det ganska spänt, Nellie är verkligen inte van vid att ha andra stora hundar i sin lägenhet... Då och då fick de utbrott och skällde högt men Nellie ville nog leka såg det ut som. Där emot tror jag att Blicka tyckte att Nellie var otroligt irriterande men det gick. Med lite tuggben bl a.
Sen var det ju underbara Vera, då. Som man knappt märkte för hundarna tog så mycket uppmärksamhet.  Och missförstå mig inte nu. Jag pratar inte om mig själv nu jag pratar om 7 månaders- Vera.  Hon var så söt, är så söt antagligen (jag antar att hon inte gått och blivit ful på den knappa halvtimme som gått sen jag såg henne..).
Och så Stella. Lilla älsklingen hon är underbar. Förstås hade hon typ bara vagt minne av oss (det var nästan ett år sen vi träffade de sist tror jag) och hon blev väldigt förvånad och förtjust när Lotta sa att jag också hette Vera. Fast hon faktiskt kände mig först :)
Sen fick hon syn på skålen med russin och mandlar som stod på vardagsrumsbordet eftersom det skulle drickas glögg såhär i juletid. Och hon älskade förstås russin och mandlar och tog och tog ochtog och tog och stoppade i munen. Efter ett tag tyckte Lotta att hon skulle sluta äta eftersom vi skulle äta middag snart. Stella lyssnade lite halft. Sen kommer det fina citatet som jag älskar! Alla håller på med annat och Stella tar några fler och stoppar i munnen. Sen tittar hon upp och säger så gulligt så "Jag tog fast jag inte fick." Ingen skam där inte. Stefan bara skrattade och sa "Ja, jag såg det. Det är bra att du säger till när du gör nåt du inte får." Eller nåt sånt.
Nästa roliga sak var när pappa satte på en film till Stella och sen gick han iväg. Sen hör jag att Stella börjar prata med nån. Men det är ingen där. Sen börjar hon ropa ganska tyst men ändå. Nåt med "Hallå hör du mig? Vet du vad..." Jag vände mig om och sa typ "Vem?" Hon bara tittade konstigt på mig och sen började hon prata igen. Sen lyckades jag väl fråga igen för hon sa "Han" och pekade på pappa. Det var så gulligt för hon hade glömt vad han hette och visste inte hur hon skulle få hans uppmärksamhet från soffan. Jag hjälpte henne :) Sen skulle hon typ bara säga nåt om vad Elias sjöng på filmen.
Sista citatet är bäst. De var påväg härifrån och Stella skulle säga hejdå.
"Hejdå, hit kommer jag... aldrig igen!"

Ha det bra
leverpastej!

Vera

Ps. Det är förstås alltid roligare när man är där själv :)

GOD JUL IGEN!

Nu är det julaftons kväll och alla julkappar är utdelade. Jag har fått många fina presenter, tack allihopa! Bl a har jag fått kläder, presentkort, böcker, fondue-set pengar, smink, frågespel... och en laptop!
Här kommer en bild på laptopen jag har i knäet just nu!
Min laptop

GOD JUL!!

Jag kommer nog inte hinna blogga nåt mer innan jul så jag säger min julhälsning nu.
GOD JUL!!
 
strange eyes I know... stupid camera!

Bella <33

Nu blev jag lite "bildtagen" här. Nu kommer lite bilder på veras katt och hennes syskon när de var pyttesmå. Hon är ganska liten nu också men här var hon otroligt liten :)



Augustibilder, tror jag....

Hej hej! Hittade lite bilder från augusti tror jag det är. Bilderna är tagna efter jag, Alva, Stina och Vera haft vår "skönhetssalong" (OBS! INTE SERIÖS!) Här kommer några bilder:
Jag, Nellie, Stina



Ha de gott fruktkompott!
(av F.J. Kuiper)

Lite om mig...


hhaha fint jag skrev men det är faktiskt svårt... fick den här från mimmis blogg som fick den från hennes kompis Ingrids blogg. Om ni också vill ha kan ni ju gå in på mimmis blogg (www.mimmiskogluund.blogg.se) där har hon en länk.Oj skrev visst böckera men ja ja orkar inte ändra nu. Fett ont i handleden eller vad det nu heter...

5 december, 2009

Ja... idag har jag varit i Gottsunda och sjungit. Min kör skulle stå i centrumet och sjunga för de skulle prata om en musiktävling som heter Next Star där och så skulle några Next Star stjärnor uppträda och vi var liksom "förspel."
Juryn i next star är människor från Diggiliooturnen (Linda Bengtzing, Lasse Holm, Markoolio, Jessica Andersson, Thomas Petersson och Mojje.) och några fler. Fast Linda har fått barn så hon är inte med i år men det är bara onödig fakta. Ja, i alla fall när vi fick höra att vi skulle sjunga där så sa de nåt om att stjärnorna fårn next star skulle vara där och så och jag tänkte förstås att jag skulle få träffa juryn. Men så var det förstås inte... Det var 3 st, finalister och vinnare, i själva tävlingen som sjöng. Lite besviken blev jag men det var kul ändå. Och om det är någon som hört talas om Vendela Palmgren, Rebecka Norman eller Anton Hildorsson så var de där idag!

Jag har lite julklappsångest och jag borde egentligen åka till stan och köpa julklappar men Frida (min brorsas tjej) lånar min cykel och jag orkar inte gå... Men jag ska nog shoppa lite imorrn innan jag ska se på bio med kusiner och moster :) Vem önskar sig vad?

Ikväll ska jag på middag hos pappas kusin Ulrika och mina sysslingar, Andrea och Martin. Det ska bli kul :)

Ha det nice, din pappa luktar bajs!

Vera

RSS 2.0