AJJJ!!

Floppen och flippen för dagen. Vi hade svenska i datasalen, vi skriver fantasynoveller (min blir mer som en roman som vanligt, jag suger på att skriva noveller). Efter svenskan har hälften av klassen läsning en halvtimme och den andra halvan har data 50 minuter. Jag hör till den andra halvan. Men idag var inte vår datalärare i skolan så då fick vi sluta! Glad i hågen skuttade jag ut ur datasalen. Men jag såg inte den enorma bänken som stod precis till höger om datasalsdörren, och jag gick rätt in i den och lyckades slå i båda benen mot den hårda kanten. AJJ!! Det gjorde fett ont! På något sätt hamnade jag sedan liggandes PÅ bänken och jag insåg snabbt hur komiskt det var och började skratta och kvida vartannat som en galning som just gjort bort sig på ett väldigt klumpigt sätt. Mimmi och Stina, som sett allt ihop skrattade också och Mimmi var snäll och informerade mig om hur skickligt gjort det var.

Första visdomsorden idag: Se upp i svängarna!

Andra visdomsorden idag (som egentligen kom först men skitsamma): Nej men gud, vad var det nu igen? Jag hade ju en bra. Vera, om du läser det här, kommer du ihåg den? Kommentera den då så får det bli morgondagens visdomsord. (Alltså dagens imorgon). Tack på förhand!

Kramisar Vera

Booooriiinng!

Hemskt ledsen att jag skriver så lite här. Men vet ni vad? Jag har fan inget intressant att skriva om! Om jag skulle säga vad jag gör varje dag så skulle ni dööööö av tristess. Jag skämtar inte. I'm not kidding. No estoy bromeando.
Jag ville bara säga det så ni inte klagar på mig. Jag gör er alla en  tjänst. You owe me, actually.
Nej, nu ska  måla naglarna och se lite på desperate housewives. Förhoppningsvis har jag något intressant att säga efter valborg. We'll see, we'll see...

BTW about the owing-thing. Det räcker bra med typ 5 000 kr så är vi kvitt !

:)

Sitter vid min brorsas dator. Jag håller på o hjälper honom att skriva ut framsidor på dvdskivor till en sak det äär därför. Jag tänkte att han nog har några fina bilder :)
Åh! Jag hittade just bilder från när Nellie precis kommit till sitt nya hem!





...

Idag var en vanlig dag i skolan. Finfint väder (peppar peppar) :)
Efter skolan var jag, Vera, Frida, Alva och Stina hemma hos mig. Det var kul :) Dagens höjdpunkt var att gå på ny asfalt :P Hahha nej, det var ett internt skämt.




Bilder från förra veckan :)

Ha det bra leverpastej!

Halloj!

Äntligen fredag!!
Här sitter jag vid datorn. Frida sitter bredvid mig och Vera sitter... på andra sidan gatan. Hon gick hem för att äta men sen kommer hon igen. Då ska vi se på Sandor slash Ida som Fiona varit så snäll o lånat ut till mig :D

Jag har inte så mycket intressant att skriva så jag avslutar här. Nu ska jag äta dessutom!
Ha en bra helg!


Det var en gång...

...en bildlektion. Klass 7F hade bild. Några pojkar i 7F kom in i bildsalen. Försenade. Fy fy.
Pojkarnas ursäkt var att de träffat på ett fyllo som satt och drack på skolgården. Yeah right, bra ursäkt killar, ett fyllo på skolgården. Han hade ett barn också. Yeah right, killar ett fyllo med barn på skolgården.
Historien visade sig vara sann, ett fyllo satt med en massa ölburkar på ute och en liten flicka var med honom. Polisen kom. Flickan lämnades in på dagiset bredvid skolan, och mannet som var full (det lät finare) fick följa med in i personalrummet i skolan. Nu skulle här pratas.
Mannen som var full tyckte inte om detta. Flickan han skulle passa hade blivit tagen ifrån honom och han blev förd till ett rum på ett främmande ställe med poliser. Usch. Ja, mannen som var full tyckte inte om det, han kände sig till och med riktigt hotad och visste inte vad han skulle göra. Mannen som kände sig hotad (och var full) bestämde sig för att sätta på brandlarmet i skolan. Great.

Samtidigt på en annan plats i skolan:

En liten flicka, vi kallar henne Vera, satt med sina goda vänner och pratade. Plötsligt börjar det ringa en konstig ringsignal. Flickan som vi kallar Vera förstod först in riktigt vad det var men då sa en man, vi kallar honom Marko "Vad är det där? Brandlarmet?" och då gick det upp för henne. Hon gick genast ut i korridoren med sina goda vänner och där är det ingen tvekan om saken: Det är brandlarmet är igång! Där är volymen så hög att stackars lilla flickan som vi kallar Vera får mycket ör-ont. Aj aj. Flickan och vännerna gick, tillsammans med en mycket mycket stor samling med andra elever, till fotbollsplanen bakom skolan. Ingen visste riktigt om det är en övning eller om det verkligen brinner någonstans.
På fotbollsplanen träffade Vera en annan god vän, låt oss kalla henne Vera också. Den goda vännen Vera råkar gå i klass 7F och berättar genast om fyllot och barnet. Men det enda hon visste var det pojkarna sagt. Gåtan med brandlarmet består oförklarad.

Medan skolans elever stod där kom en annan polisbil. Den parkerade på fotbollsplanen och en kvinnlig polis gick fram till en man som var full (som visst satt där på fotbollsplanen utan att Vera hade märkt det) och tillsammans med en annan polis, lade de honom på mage och höll fast honom. Han verkade inte göra mycket motstånd.

Elever blir tillsagda att gå tillbaka. Fortfarande så vet inte Vera någonting om hur brandlarmet sattes igång.

När Vera sitter med sina goda vänner och väntar utanför ett klassrum, ringer det igen. Stackars lilla Vera får ont i sina små öron. Förvirrade går de mot dörrarna. Plötsligt slutar det ringa. Alla elever i korridoren stannar. Men så börjar det ringa igen. Sen slutar det. Och så fortsätter det och eleverna börjar leka nån slags Rött ljus. Fastnu med öronvärk.

Veras goda vän Vera kommer springade, och har nu fått höra historien om mannen som kände sig hotad inne i personalrummet (och som var full). Nu höll brandlarmet på att återställas, hade hon fått höra, vilket ingen av Verorna riktigt förstod.

Senare fick lilla Vera höra att när mannnen som kände sig hotad och var full, hade lyckats göra sönder brandlarmet när han satte igång det. Det var därför det började igen, men då lite hackigt. Men allt slutade bra med Verorna, men vad som hände med mannen som var full sen, det vet jag inte. Kanske sitter han någonstans där ute nu, ensam och full och känner sig hotad. Riiing!


Jobbig vecka

Den här veckan har varit ganska jobbig tycker jag.
Måndag: Den var väl inte så jobbig då. Det enda jag minns ifrån måndagen är jättefint väder och barngeni på balkongen med mina bästa vänner. Kanske inte så dumt.
Tisdag: Också fint väder :) Går och köper glass med Oliver och Frida och Nellie:) men läxa i matte, prov i spanska på torsdagen. Lära mig replikerna till en liten teater på musiken som redovisas på torsdagen. Min tur att laga middag. God mat :)
Onsdag: Tandläkaren direkt efter skolan. Cyklar som en galning för att hinna i tid! Plugga till spanskprovet, lära mig manuset, fixa text till en låt som var tänkt skulle framföras nästa dag, matteläxa, hitta tapeter som jag skulle ha i skolan på torsdagen, gå på kör.
Torsdag: Badminton som börjar en halvtimme efter jag slutar, det gick bra, var i god tid för första gången på myyycket länge. Har vi någonsin varit i god tid förut frida? Jo, en gång, jag minns faktiskt en gång.... I alla fall, sen duscha och städa mitt rum. Göra engelskläxa. Börja klippa ut framsidor till dvder som min brorsa ska ha till sin kör (han betalar mig för att hjälpa honom fixa dem).
Fredag: Puh! Fredag! Hääärligt. Vera och Frida följer med hem, fast Frida går ganska snabbt. Jag och Vera har trevligt tills Vera ska åka hem för att äta godis med sin brorsa. Jag följer henne en bit sen går jag hem. Senare hjälper jag till att laga mat, äter mat, och sen cyklar jag hem till Vera och etyp en och en halv timme senare hem igen :)
Lördag: Har nu fixat 30 st dvder. Alltså klippt ut och satt in i fodral. Tog jävligt lång tid, ska göra typ 200... Har rensat mitt skrivbord, tog också skitlång tid. Har dessutom byggt en stol som inte var ikea, alltså jättekonsig instruktionslapp.. Men ganska najs har det varit ändå.

Okej, så jobbig vecka har det faktiskt inte varit när jag ser tillbaka... Kanske lite jobbigare än vanligt men helt okej:)

Bajs bajs nu ska jag äta en kaka och sen gå ut med Nellie.
Lisbeth ikväll!




Pictures

Ser ni att jag skrivet en rubrrik på ENGELSKA?!??! Coolt va?
JAg är inne på Veras dator så jag passar på att ladda upp lite bilder från hennes dator. Nej nu blev det samma ord igen det lät inte bra. Men men. Hej då Vera vll att jag gåår hem nu. Baj (ENGELSKA IGEN!!)

Äntligen våååååår!!!!!!!

Peppar peppar :)

Jag och Vera vill starta ett projekt. På så sätt har vi alltid något kul att göra när vi träffas. Problemet är bara att vi inte kan komma på något bra. Först tänkte vi göra en tjejtidning men så kom vi inte på så mycket vi kunde ha med. Sen tänkte vi skapa en blogg att lägga upp annonser på, men vi kom inte på vad den skulle handla om. Nån som har nån idé vad vi ska starta för projekt? Dela gärna med er i så fall!!

Lite bilder :) Det har blivit väldigt mycket Nellie bilder på senaste tiden men det är väl bra? Hon är ju så söt ! Imorgon ska det tydligen regna men det vägrar jag tro på.


...

Idag är det sista dagen på lovet.

JIPPI!!!!!

Not.

Fast nu ska jag inte klaga. Det är som det är och det är bara att göra det bästa av det. Dagens visdomsord. Åh! Ska jag börja med det? Dagens visdomsord alltså. Vi får se om jag lyckas, jag är ju tyvärr inte särskilt vis.


Kände att jag var tvungen att ladda upp den här bilden! Så sööt :)

Kalas !!

Idag har Nellie haft kalas! Nellies kompisar Elsa, Tindra, Maxi, Alice och Mimmi kom med deras mattar. (Egentligen har Nellie bara träffat Elsa och Mimmi förut men det är sånt som inte behöver sägas).
Vi träffades på fotbollsplanen och alla hundar fick leka :) Sen gick vi och fikade, mattarna hade med sig fika. Det bjöds på kakor, bullar, kladdkaka, jonnas hembakade* rulltårta och kex. Jag hade också gjort en tårta till hundarna. Se recept här.
Mumsigt :)

Tyvärr glömde jag bort att ta kort efter ett tag så den här var typ den enda bra :)

*Not

Ny hund

Jag tror att någon har tagit Nellie och bytt ut henne mot en annan hund. Denna någon måste vara en människa i morgongåva som var på trimkompaniet samma dag vi var där och lämnade Nelllie. Ni kommer snart förstå varför. Jag har nämligen före och efter-bilder.

FÖRE:



EFTER:



You know what I mean?

Hahah hon är otrooooligt söööt min lilla underbara kalv :)

...

Hejsan svejsan!
Jag vet att jag inte bloggat på ett tag, men först hade jag bara inget att skriva om, sen hann jag inte och sen åkte jag till Gotland, och då hade jag inget internet. Förutom när jag var inne på min kompis/granne Julias dator, men då kunde jag ju inte sitta och blogga.

I alla fall. Jag har varit på Gotland. Det var kul :) Vi har ett sommarställe där och åker dit ganska ofta. Vi kom hem igår kväll. Idag har jag hunnit med ganska mycket. Jag var uppe och såg på tv och läste och duschade. Sen gick jag och mamma och Nellie till biblioteket och tillbaka. Sen städade jag mitt rum (ooooh så duktig jag är!) och sen kom Vera och Frida och vi hade kul:) sen har jag ätit, sett på tv och suttit vid datorn. Usch, vad ointressant det måste ha varit att läsa det. Ska jag ta bort det? Äh, jag skiter i det.

Imorrn ska Nellie trimmas till en liten dvärgschnauzer. Man kommer inte känna igen henne! Men hon kommer vara superfin till sitt 1-årskalas på fredag :)

Fan får ni också sånna dagar då ni måste gå på toa jätteofta? Det känns som jag har en sådan dag. Eller så går tiden bara väldigt fort. A ja, jag måste i alla fall gå på toa nu så babaj!


Grattis Nellie!!!



IDAG FYLLER NELLIE 1 ÅR!!  GRATTIS ÄLSKLING <3

Obs! Gammal bild, mer detaljer + bilder från dagen kommer senare, nu ska vi sussa....

Bilder:)

Det är så roligt att titta på bilder !! Är det nån som vet hur man kan ladda upp filmer utan att ladda upp dem på youtube först? Här kommer lite gamla bilder iaf...
Grodan Lova
Grodan Lova för länge sen...Kan det vara förrförrra hösten?
Böghögen
6Cs böghög <333
Monki'
Vera och Stina gör reklam för Monki för drygt 1 år sen
Frida
Frida för ca 1 år sen
ABBA
ABBA kom till klass 6C!!

Älskar den här bilden, den ser så härlig ut ! :D Julia flyger:)

Nellie i snön :)


RSS 2.0